Wat is er deze zomer allemaal gebeurd?

Gezondheid van Paul

Paul: Ik heb na vele uitdagingen qua gezondheid het laatste jaar eindelijk het idee dat ik aan de beterende hand ben. Hoera! Ik ben erg blij te kunnen melden dat ik me beter voel en meer energie heb (meestal - sommige dagen niet). Ik kijk echt uit naar de komende workshops, opleidingen en de nieuwe trainingen en workshops die we gaan aanbieden in Griekenland. Ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor alle liefde, bezorgdheid en steun die jullie me hebben gegeven. Jullie vriend en medereiziger, Paul. 

Lessen geleerd van de geldworkshop

  • Onze relatie met geld heeft dezelfde dynamiek als speciale relaties die we hebben met mensen. Ontdek waarvoor we deze relatie gebruiken en er kan genezing plaatsvinden. 
  • Onze eigenwaarde wordt niet bepaald door onze nettowaarde (in geld).
  • Geld zelf is neutraal; onze moeilijkheden ontstaan door de emotionele gehechtheden en de betekenis die wij daaraan geven. Verwijder de gehechtheden en de overtuigingen en je zult verbaasd zijn over wat er kan gebeuren.
  • Spiritualiteit en geld zijn gescheiden gehouden dor het geloof dat geld op een of andere manier ‘slecht’ was of dat het niet kan samengaan met spirituele principes. Het resultaat? Veel mensen met spirituele waarden willen een verschil maken in de wereld maar worden beperkt door gebrek aan financiën. En andere met weinig spiritueel bewustzijn willen graag geld hebben en vasthouden, ongeacht de kosten voor de planeet en anderen. Tijd om dit te veranderen!
  • Als je merkt dat je dezelfde zelf-saboterende patronen herhaald met geld kun je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een gelofte die dieper gaat dan verkeerde overtuigingen. Geloften zijn diep ingesleten en worden onbewust vastgehouden. Ze zorgen er op een uitstekende manier voor dat we loyaal blijven. Misschien heb je geen moeite om veel geld te verdienen, maar voel je je verplicht het weg te geven? Misschien durf je niet te vragen wat je waard bent of voel je je machteloos om het geld te verdienen wat je echt plezier geeft? Door deze geloften te ontdekken, ze bewust te maken, kunnen we ze bedanken voor hun diensten en ze loslaten. 

We zullen de geldworkshop online in het Engels aanbieden. We kijken momenteel naar 3 sessies van 1,5 uur die medio november zullen beginnen. De data zijn afhankelijk van de data die uiteindelijk in Griekenland zullen worden gegeven wat betreft de LLM training. 

Zodra die data zijn bevestigd zullen we de data voor de geldworkshop bevestigen. De kosten zijn $ 150,00 plus een donatie als je financiën plotseling verbeteren als gevolg van het werk wat we gedaan hebben. 

Geef hieronder je interesse aan ons door.