Vind een Transpersoonlijk Coach

Alle coaches op deze pagina hebben de Opleiding Transpersoonlijk Coachen bij het ICU gevolgd of zijn daar nog mee bezig.

Studenten hanteren een gereduceerd tarief, afhankelijk van ervaring en eventuele andere opleidingen.

Afkortingen en tarieven:
-TPC-ICF: gecertificeerd door het ICF (Internationale Coaching Federation
-TPC: opleiding afgerond, niet ICF-gecertificeerd (oude lichting)
-TPC 2: student 2e jaar
-TPC 3: student 3e jaar

OVERZICHTSKAART Transpersoonlijk Coaches

Hier komt binnenkort een geografisch overzichtskaartje van transpersoonlijk coaches in Nederland en België. Vaak is coaching via telefoon, Skype of Zoom ook mogelijk.

Hieronder stellen een aantal coaches zich alvast aan je voor.

“Ze zeggen dat als er één deur dichtgaat, er een andere deur voor je opengaat – maar in de hal kan het de hel zijn!”
Paul Goudsmit

Jane Tipping, ICF-gecertificeerd

In mijn coaching nodig ik mensen vooral uit om echt eerlijk te worden naar zichzelf. Dat kan even spannend zijn, maar geeft ook ongekende ruimte. In die ruimte dient je eerstvolgende stap zich vaak heel natuurlijk en vanzelf aan, ook al kan het voor jezelf nog wel eens als een verrassing komen…

Als je midden in een heftige situatie zit, kan het erg behulpzaam zijn om samen met een neutrale maar betrokken buitenstaander een stapje terug te doen en je af te vragen wat het hogere doel hierachter zou kunnen zijn. Zo’n betrokken buitenstaander ben ik graag voor je.

06-34426988, Hoogland (onder Amersfoort)
vidajanetipping@gmail.com
www.icunow.nl

Paul Goudsmit, ICF-gecertificeerd

Pas wanneer je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pijn en die niet meer bij een ander neerlegt, kunnen er echt dingen veranderen in je leven. Dat geldt voor alle relaties, en zeker voor stellen. De onmacht om eigen patronen te doorbreken is vaak de belangrijkste reden waarom mensen uit elkaar gaan en opnieuw op zoek gaan naar ‘de ware’.

Je bent van harte welkom voor individuele coaching, gezinscoaching en relatiecoaching (samen met mijn partner Jane Tipping) of als je een  ‘spirituele sparringpartner’ zoekt.

06-23336411, Hoogland (onder Amersfoort)
paul@in-communication.com
www.icunow.nl

Ine Tuerlings, ICF-gecertificeerd

Ik zie coaching als een gezamenlijke reis, een ontdekkingstocht naar binnen, naar jouw ervaringen, belemmerende gedachtes, gevoelens en gedragspatronen. Van daaruit kijken we naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien, passend bij jou. Je bent welkom voor zowel individuele- als voor relatie coaching.
Naast transpersoonlijke coaching geef ik ook klanksessies en klankmeditaties. Ik heb twee volwassen dochters en een kleindochtertje en woon en werk in schitterend Amersfoort. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

06-23646630, Amersfoort
i.tuerlings@planet.nl

Pieter Schols, TPC3

Ik heb geleerd dat er geen persoonlijke grens bestaat die niet op zijn minst in twijfel kan worden getrokken. Al wat nodig is, is geduld, bereidwilligheid en niet oordelen. Als coach help ik je om de grenzen die jou in de weg zitten om een gelukkiger leven te leiden, aan te kijken en te onderzoeken.
Sinds 2014 geef ik trainingen persoonlijke ontwikkeling en in 2017 ben ik mensen gaan coachen. Als coach ben ik aangesloten bij het Centraal Netwerk Zorg (Cenzo) en bij het netwerk Open en Eerlijk Coaching (oeec.nl).

06-21822720, Soest
pieter.schols@gmail.com

Steven Verbeek, ICF-gecertificeerd

Ik zie het leven als ontdekkingsreis van praktische (zelf)ontwikkeling die mij écht tot leven brengt. Alles wat ik op mijn weg tegenkom, hoe moeilijk of pijnlijk soms ook, nodigt me uit een stap verder te zetten. En met elke stap verandert mijn beleving van mijzelf, mijn relaties met anderen en de wereld om mij heen. Enige bereidheid om open en eerlijk naar jezelf te kijken is nodig om je volgende stap ook echt te kunnen zetten. Evenals een omgeving waarin je veiligheid en vertrouwen ervaart. Als professioneel gecertificeerd coach bied ik je die ruimte, voor jouw volgende stap. In-company of daarbuiten. Ga je mee?

Ik ben medeoprichter van het coachnetwerk Open en Eerlijk Coaching (OEEC).

06-30372210, Alphen a/d Rijn
steven@oeec.nl
www.oeec.nl

Miranda de Freitas, TPC3

Een stukje mee mogen lopen op iemands levenspad, meegaan naar waar de meeste angst, pijn en weerstand zit en precies daarin de transformatie zien gebeuren, dat is voor mij het krachtige wonder van transpersoonlijke coaching.

Loop je telkens tegen dezelfde dingen aan in je leven, voel je je uitgeblust en lusteloos of ervaar je problemen in je seksualiteit, en ben je bereid je blokkades aan te kijken? Je bent bij mij van harte welkom voor individuele coaching.

06-15522311, Bilthoven
mirdefreitas@gmail.com

Ineke van den Brom, TPC3

Ik ken het zelf maar al te goed: in vicieuze kringetjes blijven ronddraaien. Mijn gedachten en emoties versterken elkaar en voor ik het weet gaan ze rondzingen als een verkeerde gerichte microfoon. Dat kan ik alleen doorbreken door een ander te laten meekijken – op mijn eentje lukt dat niet.

Voor mij is niets te gek of te gênant. Door echt bij jou aanwezig te zijn, ontstaat er een ruimte waarin jouw eigen antwoorden als vanzelf omhoog komen.

Naast individuele coaching geef ik ook relatiecoaching aan stellen die er niet meer uitkomen en steeds in elkaars vaarwater blijven zitten. Weet je welkom bij mij thuis op de bank!

06-12916052, Hilversum
www.lijftijd.com, massage en coaching

Sam Uyleman, TPC2

Via Jeugdzorg heb ik jarenlang in therapieland rondgelopen. Maar pas door een spirituele kijk op het leven kon ik uiteindelijk uitgroeien van getraumatiseerd kind tot gelukkige jonge vrouw, bewust van mijn levensdoel. Ook bij andere jongeren zie ik wat voor transformaties ze doormaken door transpersoonlijk werk.

Dus wat mij betreft, als je problemen hebt: gefeliciteerd! Die kunnen jouw ingang worden naar een écht vervullend leven.

In mijn coaching gebruik ik onder meer het vergevingsproces ‘de Vijfstap’ in combinatie met reikibehandelingen. Zo help ik je om zowel mentaal-emotionele als lichamelijk-energetische blokkades op te sporen en op te heffen, wat tot holistische transformatie leidt.

06-38310005, Hilversum
www.makelovetolifecoaching.com

Joost Laarakker, TPC2

Waar ik zelf tegenaan loop, en wat ik ook bij veel van mijn leeftijdgenoten herken, is dat ik vaak niet durf te kiezen. Vrijheid lijkt een kwestie van alle opties openhouden, maar door geen keuzes te maken, raak je juist ook veel vrijheid kwijt.

De kern van transpersoonlijk coachen is voor mij dat er in zo’n sessie een uur lang écht naar je geluisterd wordt. Zonder oordeel, zonder dat er iets hoeft te worden opgelost. Dat is voor veel mensen zó niet vanzelfsprekend dat dat alleen al soms een keerpunt is.

Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar hoe we zelf onze problemen creëren en in stand houden. Andere keuzes maken blijkt vaak niet zozeer een kwestie van wilskracht, maar van slechts een (heel klein) beetje bereidwilligheid om anders, milder, naar jezelf te kijken. Dat is best goed nieuws, toch?

06-11778541, Hilversum
joostlaarakkercreative@gmail.com

Yvonne Wijtten, TPC3

Er zit wijsheid en waarheid in jou! Meestal hebben we blokkades opgeworpen die ons verhinderen hiernaar te luisteren. Die blokkades, in de vorm van overtuigingen en zelfbeelden, kunnen we opsporen en opruimen, zodat voor jou steeds meer de weg vrij komt om authentiek te leven. Leven wordt dan lichter en makkelijker en krijgt meer betekenis.

Ik begeleid je bij het onderzoeken van jouw vragen en ondersteun je bij het vinden van jouw antwoorden. Een cursus in wonderen is mijn pad, en dat leidt mij in mijn manier van coachen. Daarnaast maak ik gebruik van Focussen, een manier om innerlijk voeling te krijgen met wat in je leeft.

06-10765239, Haarlem
yvonnewijtten@gmail.com
www.helderenheel.nl

Walter van Bijsterveld, TPC3

Transpersoonlijk coachen gaat voor mij om leren luisteren naar wat je Hart je wil vertellen. Ja, Hart met een hoofdletter, want alleen vanuit nederigheid en dankbaarheid voor het grotere Zelf kunnen we aanspraak maken op ons geboorterecht van Vreugde, Licht en Vrede.

Uiteraard heb ik ook eerst geprobeerd om het leven gewoon te leiden, tot het overging in lijden.

De Opleiding Transpersoonlijk Coaching, Een cursus in wonderen en Attitudional Healing hebben mij teruggebracht naar de kern, van waaruit ik jou graag wil coachen als je de beslissing neemt dat het anders moet.

Ik vraag een beetje bereidheid en dan gaan we samen op reis, op weg naar verrassingen die je niet had kunnen dromen.

06-14591000, Nieuwegein/Utrecht
waltervanbijsterveld@gmail.com
www.iseeyounow.nl

Jacintha van Kouwen, TPC2

Als fysiotherapeute merkte ik dat klachten (meestal) niet alleen fysiek zijn. Er zit meer achter. Zeker als klachten zich herhalen en herstel niet goed optreedt. Je gaat niet ‘zomaar’ door je enkel… spreekt deze ervaringsdeskundige!

Om aan mijn eigen klachten te werken, werd ik (medisch) yogadocente, Nordic Walking Medical Instructor en medisch fitnessdocent. In groepsverband begeleid ik mensen naar meer lichaamsbewustzijn, ontspanning en in de natuur zijn, wat met wekelijkse lessen al veel met je doet.

Met Transpersoonlijk Coachen wil ik mensen nu ook individueel begeleiden bij dat laatste stapje in het aankijken van persoonlijke overtuigingen, oude patronen, familiaire processen en emotionele blokkades, die zoveel pijn kunnen geven. Wat niet hoeft, als je er maar naar durft te kijken!

035-6030573, Soest
info@inbewegingsoest.nl
www.inbewegingsoest.nl

Lieke Dorenbos, TPC2

06-31993482
liekedorenbos@gmail.com

Machteld Wempe, TPC2

06-34055125, Kesteren (Betuwe)
machteldwempe@gmail.com

Leo de Lange, TPC2

06-34055125, Kesteren (Betuwe)
leodelange64@gmail.com