Vind een Transpersoonlijk Coach

Waar loop jij in vast? Stress op je werk, problemen in je relatie, angsten, depressie, schaamte, oud zeer of nieuwe pijn – een Transpersoonlijk Coach nodigt je uit om al je problemen anders te gaan zien.

Compassie met jezelf en anderen doet wonderen en geeft ruimte. In die ruimte wordt de kracht en wijsheid van je innerlijke bron weer toegankelijk. Dan ontvouwen je volgende stappen zich vanzelf.

Alle coaches op deze pagina hebben de Opleiding Transpersoonlijk Coachen bij het ICU gevolgd of zijn daar nog mee bezig. Hieronder stellen een aantal coaches zich alvast aan je voor.

  • Coaches in opleiding hanteren een gereduceerd tarief, afhankelijk van ervaring en eventuele andere opleidingen die zij hebben gevolgd.
  • Vaak is coaching via telefoon, Skype of Zoom ook mogelijk.

Afkortingen:
-TPC-ICF: gecertificeerd door het ICF (Internationale Coaching Federation)
-TPC: opleiding afgerond, niet ICF-gecertificeerd (oude lichting)
-TPC 2: student 2e jaar
-TPC 3: student 3e jaar

“Ze zeggen dat als er één deur dichtgaat, er een andere deur voor je opengaat – maar in de hal kan het de hel zijn!”
Paul Goudsmit

Jane Tipping

ICF-gecertificeerd

In mijn coaching nodig ik mensen vooral uit om echt eerlijk te worden naar zichzelf. Dat kan even spannend zijn, maar geeft ook ongekende ruimte. In die ruimte dient je eerstvolgende stap zich vaak heel natuurlijk en vanzelf aan, ook al kan het voor jezelf nog wel eens als een verrassing komen…

Als je midden in een heftige situatie zit, kan het erg behulpzaam zijn om samen met een neutrale maar betrokken buitenstaander een stapje terug te doen en je af te vragen wat het hogere doel hierachter zou kunnen zijn. Zo’n betrokken buitenstaander ben ik graag voor je.

06-34426988
Hoogland (onder Amersfoort)
jane@icunow.nl
www.icunow.nl

Paul Goudsmit

ICF-gecertificeerd

Pas wanneer je bereid bent verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen pijn en die niet meer bij een ander neerlegt, kunnen er echt dingen veranderen in je leven. Dat geldt voor alle relaties, en zeker voor stellen. De onmacht om eigen patronen te doorbreken is vaak de belangrijkste reden waarom mensen uit elkaar gaan en opnieuw op zoek gaan naar ‘de ware’.

Je bent van harte welkom voor individuele coaching, gezinscoaching en relatiecoaching (samen met mijn partner Jane Tipping) of als je een  ‘spirituele sparringpartner’ zoekt.

06-23336411
Hoogland (onder Amersfoort)
paul@icunow.nl
www.icunow.nl

Steven Verbeek

ICF-gecertificeerd

Ik zie het leven als ontdekkingsreis van praktische (zelf)ontwikkeling die mij écht tot leven brengt. Alles wat ik op mijn weg tegenkom, hoe moeilijk of pijnlijk soms ook, nodigt me uit een stap verder te zetten. En met elke stap verandert mijn beleving van mijzelf, mijn relaties met anderen en de wereld om mij heen. Enige bereidheid om open en eerlijk naar jezelf te kijken is nodig om je volgende stap ook echt te kunnen zetten. Evenals een omgeving waarin je veiligheid en vertrouwen ervaart. Als professioneel gecertificeerd coach bied ik je die ruimte, voor jouw volgende stap. In-company of daarbuiten. Ga je mee?

Ik ben medeoprichter van het coachnetwerk Open en Eerlijk Coaching (OEEC).

06-30372210
Alphen a/d Rijn
steven@icunow.nl
www.oeec.nl

Ine Tuerlings

ICF-gecertificeerd

Ik zie coaching als een gezamenlijke reis, een ontdekkingstocht naar binnen, naar jouw ervaringen, belemmerende gedachten, gevoelens en gedragspatronen. Van daaruit kijken we naar mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien, passend bij jou. Je bent welkom voor zowel individuele- als voor relatie coaching.
Naast transpersoonlijke coaching geef ik ook klanksessies en klankmeditaties. Ik heb twee volwassen dochters en een kleindochtertje en woon en werk in schitterend Amersfoort. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten!

06-23646630
Amersfoort
ine@icunow.nl

Anita Troost

ICF-gecertificeerd

Transpersoonlijk betekent voor mij dat we meer zijn dan onze persoonlijkheid en ons gedrag. Door de opleiding TPC en ‘De Cursus in Wonderen’ ervaar ik steeds een beetje meer dat we ten diepste Licht en Liefde zijn en dat is wat ik iedereen gun.

Ben je (een beetje) bereid alles aan te kijken? Als coach kan ik je vergezellen op jouw ontdekkingsreis naar binnen. Ik help je om je eigen antwoorden te vinden en zo te ontdekken wat werkelijk belangrijk voor je is, waar je passie ligt en je kracht!
Tevens maak ik gebruik van onder andere familie-opstellingen en lichaamswerk.

06-192035
Rotterdam
anita@icunow.nl

Ineke van den Brom

TPC3

Ik ken het zelf maar al te goed: in vicieuze kringetjes blijven ronddraaien. Mijn gedachten en emoties versterken elkaar en voor ik het weet gaan ze rondzingen als een verkeerde gerichte microfoon. Dat kan ik alleen doorbreken door een ander te laten meekijken – op mijn eentje lukt dat niet.

Voor mij is niets te gek of te gênant. Door echt bij jou aanwezig te zijn, ontstaat er een ruimte waarin jouw eigen antwoorden als vanzelf omhoog komen.

Naast individuele coaching geef ik ook relatiecoaching aan stellen die er niet meer uitkomen en steeds in elkaars vaarwater blijven zitten. Weet je welkom bij mij thuis op de bank!

06-12916052
Hilversum
ineke@icunow.nl
www.lijftijd.com, massage en coaching

Pieter Schols

TPC3

Ik heb geleerd dat er geen persoonlijke grens bestaat die niet op zijn minst in twijfel kan worden getrokken. Al wat nodig is, is geduld, bereidwilligheid en niet oordelen. Als coach help ik je om de grenzen die jou in de weg zitten om een gelukkiger leven te leiden, aan te kijken en te onderzoeken.
Sinds 2014 geef ik trainingen persoonlijke ontwikkeling en in 2017 ben ik mensen gaan coachen. Als coach ben ik aangesloten bij het Centraal Netwerk Zorg (Cenzo) en bij het netwerk Open en Eerlijk Coaching.

06-21822720
Soest
pieter@icunow.nl
www.oeec.nl

Yvonne Wijtten

TPC3

Er zit wijsheid en waarheid in jou! Meestal hebben we blokkades opgeworpen die ons verhinderen hiernaar te luisteren. Die blokkades, in de vorm van overtuigingen en zelfbeelden, kunnen we opsporen en opruimen, zodat voor jou steeds meer de weg vrij komt om authentiek te leven. Leven wordt dan lichter en makkelijker en krijgt meer betekenis.

Ik begeleid je bij het onderzoeken van jouw vragen en ondersteun je bij het vinden van jouw antwoorden. Een cursus in wonderen is mijn pad, en dat leidt mij in mijn manier van coachen. Daarnaast maak ik gebruik van Focussen, een manier om innerlijk voeling te krijgen met wat in je leeft.

06-10765239
Haarlem
yvonne@icunow.nl
www.helderenheel.nl

Walter van Bijsterveld

TPC3

Transpersoonlijk coachen gaat voor mij om leren luisteren naar wat je Hart je wil vertellen. Ja, Hart met een hoofdletter, want alleen vanuit nederigheid en dankbaarheid voor het grotere Zelf kunnen we aanspraak maken op ons geboorterecht van Vreugde, Licht en Vrede.

Uiteraard heb ik ook eerst geprobeerd om het leven gewoon te leiden, tot het overging in lijden.

De Opleiding Transpersoonlijk Coaching, Een cursus in wonderen en Attitudional Healing hebben mij teruggebracht naar de kern, van waaruit ik jou graag wil coachen als je de beslissing neemt dat het anders moet.

Ik vraag een beetje bereidheid en dan gaan we samen op reis, op weg naar verrassingen die je niet had kunnen dromen.

06-14591000
Nieuwegein (Utrecht)
walter@icunow.nl

Miranda de Freitas

TPC3

Een stukje mee mogen lopen op iemands levenspad, meegaan naar waar de meeste angst, pijn en weerstand zit en precies daarin de transformatie zien gebeuren, dat is voor mij het krachtige wonder van transpersoonlijke coaching.

Loop je telkens tegen dezelfde dingen aan in je leven, voel je je uitgeblust en lusteloos of ervaar je problemen in je seksualiteit, en ben je bereid je blokkades aan te kijken? Je bent bij mij van harte welkom voor individuele coaching.

06-15522311
Bilthoven
miranda@icunow.nl

Joost Laarakker

TPC2

Waar ik zelf tegenaan loop, en wat ik ook bij veel van mijn leeftijdgenoten herken, is dat ik vaak niet durf te kiezen. Vrijheid lijkt een kwestie van alle opties openhouden, maar door geen keuzes te maken, raak je juist ook veel vrijheid kwijt.

De kern van transpersoonlijk coachen is voor mij dat er in zo’n sessie een uur lang écht naar je geluisterd wordt. Zonder oordeel, zonder dat er iets hoeft te worden opgelost. Dat is voor veel mensen zó niet vanzelfsprekend dat dat alleen al soms een keerpunt is.

Daarnaast ben ik nieuwsgierig naar hoe we zelf onze problemen creëren en in stand houden. Andere keuzes maken blijkt vaak niet zozeer een kwestie van wilskracht, maar van slechts een (heel klein) beetje bereidwilligheid om anders, milder, naar jezelf te kijken. Dat is best goed nieuws, toch?

06-11778541
Hilversum
joost@icunow.nl

Machteld Wempe

TPC2

Persoonlijke en spirituele groei..

Een graag geziene term die veel visies en interpretaties oproept. Maar, ook kan stagneren als je begint te “zweven” tussen er echt Zijn of ergens ‘willen zijn’, vertrouwen op wat zich aandient in je leven, of graag willen vertrouwen op wat zich aandient. Herken je dit? Het graag willen is een krachtige en mooie stap. Het is zelfs moedig en vraagt om lef. Het vraagt van je echt te kijken naar je diepste kern en eerlijk te kijken naar jezelf. Het vraagt om kleine stappen die wonderbaarlijk grote wonderen verrichten in je leven. Uit je comfortzone gaan houdt in dat je loslaat wat niet meer werkt voor jou maar waar je wel aan gehecht bent geraakt.

Ik kom terug op waar ik mee begon: door er te Zijn en volledig te vertrouwen op wat zich aandient, word je gedragen en zal je merken dat je helemaal oké bent en met je voeten stevig in de kluit komt te staan.

Ik neem je graag mee hierin en kijk ernaar uit je te ontmoeten.

06-34055125
Kesteren (Betuwe)
machteld@icunow.nl

Leo de Lange

TPC2

06-34055125
Kesteren (Betuwe)
leo@icunow.nl

Jacintha van Kouwen

TPC2

Als fysiotherapeute merkte ik dat klachten (meestal) niet alleen fysiek zijn. Er zit meer achter. Zeker als klachten zich herhalen en herstel niet goed optreedt. Je gaat niet ‘zomaar’ door je enkel… spreekt deze ervaringsdeskundige!

Om aan mijn eigen klachten te werken, werd ik (medisch) yogadocent, Nordic Walking Medical Instructor en medisch fitness docent. In groepsverband begeleid ik mensen naar meer lichaamsbewustzijn, ontspanning en in de natuur zijn, wat met wekelijkse lessen al veel met je doet.

Met Transpersoonlijk Coachen wil ik mensen nu ook individueel begeleiden bij dat laatste stapje in het aankijken van persoonlijke overtuigingen, oude patronen, familiaire processen en emotionele blokkades, die zoveel pijn kunnen geven. Wat niet hoeft, als je er maar naar durft te kijken!

035-6030573
Soest
jacintha@icunow.nl
www.inbewegingsoest.nl