Agenda

Weekendworkshops

29-30 mei 2021 (tweedaagse) OF tussen 10 juni – 9 december 2021 (als serie).GeldworkshopHoogland, Amersfoort. OF ONLINE in het Engels als serie op de tweede donderdagavond van de maand van 19:00 – 21:00 uur. Tussen 10 juni en 9 december 2021.
25-27 juni 2021De BevrijdingOrvelte, Drenthe

Van Angst naar Liefde: ECIW-dinsdagavondgroep ONLINE en FYSIEK

2021: 12 en 26 januari, 9 en 23 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april, 4 en 18 mei en 1, 15 en 29 juni.

Van 19.30-21.30 uur.

Dinsdagavondgroep
LIVE & ONLINE

From Fear to Love: Living A Course in Miracles Group on Tuesdays, ONLINE

2021: January 19, February 2 and 16, March 2, 16 and 30, April 13 and 27, May 11 and 25 and June 8 and 22.

19-21h in the Netherlands (GMT +1), 6 pm in UK, 1 pm in Toronto and 10 am in Vancouver.

Online ACIM study groupONLINE

Coachopleiding

Start zo spoedig mogelijkOnline Coachtraining TPC1ONLINE
January 11, 2021
Online Coachtraining TPC2ONLINE
11 november 2020 – 19 mei 2021Transpersoonlijk Coachen 1Hoogland
Oktober 2021 – Juni 2022Transpersoonlijk Coachen 2Hoogland
Oktober 2021 – Juni 2022Transpersoonlijk Coachen 3

ICF coach certificaat

Hoogland

Stepping UP, zomer retraite

Is gepland in de eerste twee weken van augustus 2021Stepping UpChateau de la Motte Henry,
Arquenay, Pays de la Loire, France

Geldworkshop

In Hoogland. En online als serie in het Engels (tussen Juni en december 2021)
29 en 30 mei 2021 (tweedaagse) OF ONLINE als serie tussen 10 Juni en 9 December 2021.Geldworkshop
Hoogland, Amersfoort. OF ONLINE in het Engels als serie op de tweede donderdagavond van de maand van 19:00 – 21:00 uur. Tussen 10 juni en 9 december 2021.

Assistententrainingen

15 mei 2021Assistententraining; in deze training worden mensen geschoold om te kunnen assisteren tijdens de workshops. Via Zoom – Online

Intervisie

23 mei 2021IntervisieHoogland en/of Online