Een cursus in wonderen

studiegroep

Van angst naar liefde

Of je nu al langere tijd student bent of de Cursus nog maar pas hebt ontdekt, je bent van harte welkom bij onze dinsdagavondgroep (hieronder meer over de Cursus zelf). De nadruk ligt steeds op de praktische toepassing van de spirituele principes van de Cursus in je eigen leven en alles wat je daarin tegenkomt. We lezen een Cursustekst gevolgd door sharing en feedback (als je dat wilt). Dit is ook een relaxte manier om kennis te maken met trainers en cursisten van het ICU.

Begeleiding: Paul Goudsmit en Jane Tipping
Waar: Krachtwijkerweg 11, 3828 PM Hoogland (net onder Amersfoort)
Wanneer: dinsdag om de week in de even weken, van 19:30-21.30 uur
Bijdrage: 10 euro of donatie


Routebeschrijving

Buig niet af naar rechts maar blijf stug rechtdoor rijden op de Krachtwijkerweg – laat je niet afleiden door het bord ‘Privéterrein’. Nummer 11 is het laatste huis rechts aan dit smalle klinkerweggetje.

Wat is Een cursus in wonderen?

Een cursus in wonderen is een literair en spiritueel fenomeen dat het leven van veel mensen wereldwijd diepgaand beïnvloedt. Het boek is gepubliceerd in 1976 en inmiddels in zo’n 22 talen vertaald.

Deze zelfstudiecursus voor persoonlijke spirituele transformatie vormt de voornaamste inspiratiebron voor het leven en werk van ICU-oprichters Paul Goudsmit, Jane Tipping en hun co-trainers en assistenten.
“We leven in een tijd waarin van ons allemaal gevraagd wordt om te ontwaken en verantwoording voor ons leven te nemen. Met onze ik-gerichte manier van leven zijn we bezig om het leven op aarde te vernietigen – we kunnen het ons niet langer veroorloven om in slaap te blijven. Een cursus in wonderen is de meest authentieke en effectieve benadering die wij zijn tegengekomen om onszelf en anderen te helpen spiritueel volwassen te worden.” 

– Paul & Jane

Doe online mee met de groep

Een Cursus In Wonderen

Wat is het eigenlijk?

Boek: een cursus in wonderen