Terugkeer naar Onschuld​​​​

Terugkeer naar Onschuld

We kennen allemaal pijnlijke momenten waarin we binnen een vriendschap of intieme relatie de verbinding met de ander en onszelf hebben verbroken. Op zulke momenten kan het lijken alsof je hart afsluiten de enige optie is, om jezelf te beschermen.

Misschien ben je keer op keer teleurgesteld in je verwachtingen. Misschien heb je uit frustratie en onmacht dingen gedaan waar je spijt van hebt. Misschien heb je geleerd – ter wille van de lieve vrede – om het er uiteindelijk maar niet meer over te hebben.

En daarmee is er een eenzame plek in jezelf ontstaan waar schuld, schaamte en spijt de hoofdbewoners zijn.

“Wat als je maar wist dat alles wat plaatsvindt, alle gebeurtenissen in verleden, heden en toekomst, liefdevol gepland zijn…”  

- Een Cursus In Wonderen

Respectvol


De werkvormen die we in deze workshop gebruiken zijn speels, bekrachtigend en bovenal respectvol. De focus ligt op hoe je met jezelf en anderen communiceert, niet op seksualiteit als vorm. Je hoeft nooit iets te doen dat jij niet wilt. Deze workshop wijst je de weg terug naar vrijheid, vreugde en vrede in contact met jezelf en anderen.

Datum

3, 4 en 5 mei

Kosten

€ 490,-

Tijden

Aankomst: 12:00

Vertrek: 17:00

Locatie

De Borckerhof, Flintenweg 4, 9441 PC Orvelte, Nederland
490,- (kan eventueel in termijnen)

Terugkeer naar Onschuld


Praktische info

Onze weekendworkshops geven we in een gerenoveerde boerderij in het mooie historische boerendorpje Orvelte, Drenthe (zie Borckerhof). De landelijke omgeving helpt je om te onthaasten en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Je verblijft in een comfortabele 1-(wanneer mogelijk), 2- of 3-persoonskamer met eigen douche en toilet. We ontbijten en lunchen in onze eigen eetzaal en dineren gezamenlijk in een gezellig restaurant op loopafstand. Speciale dieetwensen graag tijdig doorgeven.

Bij de prijs is inbegrepen: tekstmateriaal, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner (geen lunch op vrijdag, geen diner op zondag). Eenpersoonskamers, indien beschikbaar, zijn te boeken voor een meerprijs van € 75,- euro. Laat dit weten tijdens het afrekenen.

Je bent op vrijdag welkom vanaf 12 uur. We starten om 13 uur en ronden zondag af om uiterlijk 18 uur.

Algemene voorwaarden

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.

Annuleren

Tot één week voor de startdatum bedragen de annuleringskosten 20% van de totale workshopprijs, daarna 50%, tenzij je zelf voor een vervangende deelnemer zorgt. Je kunt het bedrag ook reserveren voor een andere workshop.


Heb je nog vragen?

Wilma, onze secretaresse, helpt je graag!

Tel: 06-19006981

e-mail: info@icunow.nl of via ons contactformulier.