Relatie workshop

Ga niet voor je gelijk, maar voor je geluk!

Relatie workshop

Ga niet voor je gelijk, maar voor je geluk!

Wij kiezen niet zozeer onze relaties. Zij kiezen ons! We vallen allemaal op een bepaald type persoon die op een of andere manier een echo is van ons verleden. Waar we eigenlijk op hopen, is dat we alsnog een mooi einde kunnen breien aan een oud verhaal dat ooit ‘slecht’ afliep.

Iedere relatie geeft ons de kans om oude pijn en verdriet los te laten en ons te open voor voelbare, stromende liefde in het hier en nu.

De Relatieworkshop is bedoeld voor zowel stellen als alleenstaanden. De principes van een liefdevolle, respectvolle verbintenis waarin zowel jij als de ander zich gezien en begrepen weet, zijn sowieso op al je relaties toepasbaar – ook die met je kinderen, ouders, buren, collega’s en wie dan ook.

“Het effect van de relatieworkshop was direct merkbaar in al mijn relaties. En het werkt verrassend krachtig.”

- Pieter

Een nieuwe manier van communiceren

In deze workshop maak je een begin met een diep heelwordingsproces door te leren op een andere manier te communiceren. Je gaat inzien en ervaren dat liefde de bereidheid is om een ruimte voor de ander te creëren waarin er iets kan veranderen. Zo kun je de goddelijkheid in je relatie ontsluieren en je bewust worden van wat je ten diepste bent.

WAT DEELNEMERS ZEGGEN

These slides will be slide-able on the live version of your page!
“We begonnen allebei te beseffen hoe kinderachtig we waren geweest. We kregen meer vertrouwen in elkaar. Nu ik meer inzicht heb in wat liefde is, zijn al mijn relaties verbeterd en ook de relatie met mezelf bloeit als nooit te voren. Ik ben veel authentieker geworden.” – Ida
Ms. Nameless
Add Your Stars

Datum

5 t/m 7 mei 2023

Kosten

490,-

Tijden

Aankomst: 12:00

Vertrek: 17:00

Locatie

De Borckerhof, Flintenweg 4, 9441 PC Orvelte, Nederland

DIRECT INSCHRIJVEN

Ga voor je geluk!

Praktische info

Onze weekendworkshops geven we in een gerenoveerde boerderij in het mooie historische boerendorpje Orvelte, Drenthe (zie Borckerhof). De landelijke omgeving helpt je om te onthaasten en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Je verblijft in een comfortabele 1-(wanneer mogelijk), 2- of 3-persoonskamer met eigen douche en toilet. We ontbijten en lunchen in onze eigen eetzaal en dineren gezamenlijk in een gezellig restaurant op loopafstand. Speciale dieetwensen graag tijdig doorgeven.

Bij de prijs is inbegrepen: tekstmateriaal, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner (geen lunch op vrijdag, geen diner op zondag). Eenpersoonskamers, indien beschikbaar, zijn te boeken voor een meerprijs van € 75,- euro.

Je bent op vrijdag welkom vanaf 12 uur. We starten om 13 uur en ronden zondag af om uiterlijk 18 uur.

Algemene voorwaard

Klik hier om de algemene voorwaarden te downloaden.


Annuleren

Tot één week voor de startdatum bedragen de annuleringskosten 20% van de totale workshopprijs, daarna 50%, tenzij je zelf voor een vervangende deelnemer zorgt. Je kunt het bedrag ook reserveren voor een andere workshop.


Heb je nog vragen?

Wilma, onze secretaresse, helpt je graag!

Tel: 06-19006981

e-mail: info@icunow.nl of via ons contactformulier.