INHOUD EN STUDIEBELASTING

  In het eerste jaar heb je eerlijk gekeken naar je conditioneringen en overtuigingen die een groot deel van je leven hebben bepaald. Dit ontleedproces maakt dat je je persoonlijke verhalen wat minder serieus neemt en dat je authentieke Zelf meer de ruimte krijgt.

  In het tweede jaar verdiep je dit proces nog verder en onderzoek je jouw motivatie om mensen te coachen. Ook ga je jouw persoonlijke coaching-stijl ontdekken.

  Je maakt kennis met diverse methodes, technieken en benaderingen, waaronder humanistische en transpersoonlijke psychologie, energetisch werk met opstellingen, lichaamswerk, Gestalt en NLP.

  ICF-coachcompetenties

  Ook ga je je in dit tweede jaar de 11 coachcompetenties eigen maken zoals omschreven door de International Coach Federation (ICF). We besteden met name aandacht aan ethiek en integriteit, betekenisvolle doelen stellen, de opbouw van coachingsessies en van een coachingtraject, aanwezig-zijn bij je cliënt én bij jezelf, actief en effectief luisteren.

  Wat wordt er van jou verwacht?

 • Dat je op de cursusdagen aanwezig bent, op tijd komt, participeert in leersituaties en bereid bent je open te stellen naar jezelf en elkaar
 • Dat je het studiemateriaal bestudeert
 • Dat je openstaat voor feedback, hierop kunt reflecteren en laat zien dat je er lering uit trekt
 • Dat je het voortouw neemt in authentiek communiceren en verbinding maken met anderen

KOSTEN EN AANMELDEN

De eerstvolgende opleiding start eind september 2023. Voor actuele data check de agenda.

€ 2900,-
 • 22 lesdagen in Hoogland plus 2 weekenden Orvelte
 • Docentcontact het hele jaar door
 • De prijzen voor de trainingen en praktijkdagen zijn btw vrij
 • Betalen in termijnen mogelijk, voor opmaat gemaakte regelingen kan je het beste even contact opnemen.
 • Annuleren voor praktijkdagen is kosteloos mogelijk tot een maand voor de datum, vanaf één maand voor de startdatum tot aan de startdatum van het opleidingsjaar bedragen de annuleringskosten € 500. Annuleringskosten komen te vervallen indien de deelnemer zelf voor een vervangende deelnemer zorgt.
 • Alle praktijkdagen zijn inclusief koffie & thee en thee en iets lekkers.
 • Aanbevolen boeken op de literatuurlijst zijn vrijwillig en voor eigen rekening.
 • Op alle activiteiten zijn onze algemene voorwaarden van krachtDuur: de opleiding wordt gegeven over een periode van 8 maanden.


Toelating: Living a Life that Matters jaar 1 (LLM 1) afgerond.

“Als je hier komt om je beter te voelen, dan ben je aan het verkeerde adres. Kom je hier om alles te voelen en daarmee in vrede te zijn, dan ben je op de juiste plek!” – Paul Goudsmit

OPLEIDINGSTEAM

Jane is medeoprichter van het ICU en docent tijdens het tweede jaar van de opleiding. 

Paul is medeoprichter van het ICU en docent tijdens het tweede jaar van de opleiding. 

Tijdens de opleiding geven diverse assistenten trainingen en delen hun ervaring.
De praktijkdagen vinden plaats in Hoogland.
These slides will be slide-able on the live version of your page!
De opleiding heeft niet alleen mijn eigen leven getransformeerd, maar ook dat van anderen.
Door bewustwording en loslaten van diepe persoonlijke overtuigingen kon ik mezelf opnieuw uitvinden en ook anderen inspireren. Daarnaast heb ik theoretische kennis en (veel) praktische instrumenten in handen gekregen waarmee ik als professionele coach aan de slag kon. Ik leid nu een gelukkiger en authentieker leven waarin ik mijn passie in de wereld zet!
Ms. Nameless
Add Your Stars

Gedurende deze acht maanden heeft zich bijna ongemerkt een grote verandering in mij voltrokken.

Mijn leven voelt lichter en meer liefdevol. Dat zou ik vooraf niet voor mogelijk hebben gehouden. De lesstof was boeiend en rijk en de oefeningen en het familieonderzoek waren inzicht gevend. Alles bij elkaar: transformerend, verbindend en ook gewoon heel leuk. Aards en spiritueel tegelijk!
Ms. Nameless
Add Your Stars
Deze training heeft mij diepgaand inzicht gegeven in mijzelf en mijn manier van omgaan met mijn omgeving.
Door de Opleiding Transpersoonlijk Coachen ben ik in staat geweest mij persoonlijk verder te ontwikkelen dan ik vooraf ooit had durven denken. Ik heb inzichten gekregen in mijn eigen overtuigingen en heb hierin veel aangekeken en opgelost. Tevens heb ik geleerd om verschillende coaching-stijlen in te zetten, zowel één op één als in groepen.
Ms. Nameless
Add Your Stars

“Persoonlijke groei is heilig werk. Coaching helpt mensen om zelf te leren, in plaats van ze iets te onderwijzen.”   John Whitmore, pionier van het moderne van coachen

OPLEIDING TOT TRANSPERSOONLIJK COACH  

ICF erkenning

In het tweede jaar heb je diverse methodes en technieken aangereikt gekregen en met en op elkaar geoefend om je de 11 ICF-coachingcompetenties eigen te maken. Je persoonlijke bewustwordingsproces heeft zich...