Jacintha van Kouwen

Als fysiotherapeute merkte ik dat klachten (meestal) niet alleen fysiek zijn. Er zit meer achter. Zeker als klachten zich herhalen en herstel niet goed optreedt. Je gaat niet ‘zomaar’ door je enkel… spreekt deze ervaringsdeskundige!

Om aan mijn eigen klachten te werken, werd ik (medisch) yogadocent, Nordic Walking Medical Instructor en medisch fitness docent. In groepsverband begeleid ik mensen naar meer lichaamsbewustzijn, ontspanning en in de natuur zijn, wat met wekelijkse lessen al veel met je doet.

Met Transpersoonlijk Coachen wil ik mensen nu ook individueel begeleiden bij dat laatste stapje in het aankijken van persoonlijke overtuigingen, oude patronen, familiaire processen en emotionele blokkades, die zoveel pijn kunnen geven. Wat niet hoeft, als je er maar naar durft te kijken!

CONTACT