Jelle van Mourik

Get out of your own way

Even voorstellen...

Welkom! Ik ben Jelle, een coach die helpt bij het doorbreken van gedragspatronen. Als je wilt ontdekken wat het leven nog meer te bieden heeft en obstakels ervaart bij het realiseren van je plannen, als je een levendiger ervaring wilt en nieuwsgierig bent naar je ware zelf, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geloof dat we vaak belemmerd worden door ideeën die groter lijken dan wijzelf, maar in werkelijkheid alleen in ons hoofd bestaan. Samen kunnen we deze valse waarheden onderscheiden en jou in beweging brengen. Benieuwd naar wat er onder de oppervlakte schuilt? Laten we verdergaan!

Hoe ga ik te werk

Ik ben een coach die geen advies geeft, maar jou bekrachtigt. We werken met wat jij inbrengt en jij bepaalt de richting. Ik help je bij het overwinnen van obstakels met een methode gebaseerd op Gestalt therapie, het terughalen van delen van je persoonlijkheid die buiten jezelf zijn geplaatst. We maken gebruik van cliëntgerichte therapie, waarbij jij het centrum bent van je eigen kunnen en weten. Daarnaast gebruiken we lichaamsgerichte psychotherapie, waarbij signalen in je lichaam ons leiden naar onbewuste aspecten. Met co-actieve coaching werken we samen als gelijken en ontdekken we wat er naar boven komt. Ik fungeer als een spiegel voor je innerlijke wereld, waardoor je inzichten krijgt die je verder helpen. Ben je enthousiast? Neem dan contact op voor een (gratis) online intake.


Waarom doe ik dit?

Waarlijk behulpzaam zijn is mijn missie. Iemand helpen zichzelf te vertrouwen en lief te hebben is voor mij het meest betekenisvolle wat er is. Dit is hetgeen wat mijn leven richting en zin geeft.

Ik heb mensen altijd fascinerend gevonden. En dan met name wat ze beweegt. Hoe kiest iemand wat hij of zij gaat doen, en waarom?

Als we alle (terechte) kritiek over het Westen even opzijzetten, houden we een samenleving over waar ontzettend veel mogelijk is. In vergelijking met andere delen van de wereld zijn we relatief veilig en hebben we ontzettend veel mogelijkheden. Het geraamte dat het Westen ons biedt kan ons helpen groeien in onze authenticiteit, als we het idee kunnen loslaten van altijd moeten overleven. Wanneer we niet meer krampachtig op zoek zijn naar de beste manier om snel, veel geld te verdienen, kunnen we onze creatieve kern koesteren. Als we die genoeg tijd en aandacht geven, groeit er vanzelf een prachtige vrucht uit jouzelf. Die vrucht is datgene wat je het liefste wil doen, gemanifesteerd in de werkelijkheid. Iemand mogen helpen die vrucht te verwerkelijken is voor mij het meest dankbare werk wat er bestaat.


Ieder persoon beïnvloedt op zijn of haar manier duizend mensen. Die beïnvloeden ieder ook weer duizend mensen. Als er één iemand met liefde naar zichzelf (en dus naar anderen) kan zijn, worden er een miljoen levens positief beïnvloed. De wereld een betere plek maken begint dus bij onszelf.

Hoe ik contact maakte met mezelf

Natuurlijk is één van de grootste indrukken van mijn persoonlijke reis de positieve ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn opleiding en begeleiding. Het heeft mijn leven veranderd en me geholpen mijn ware passie te ontdekken. Ik ben gefascineerd geraakt door de menselijke ervaring en heb veel geleerd over psychologie, filosofie en spiritualiteit. Deze kennis heeft me geholpen te begrijpen hoe we onze dromen kunnen realiseren en obstakels kunnen overwinnen die ons belemmeren.


Ben je nieuwsgierig naar het hele verhaal? Lees dan verder.

VERDER LEZEN


Rust en vrede ervaren

Realiseer je dromen

Betekenisvolle relaties