WORKSHOPS

Ben je toe aan verdieping?

WORKSHOPS

Ben je toe aan verdieping?

De Bevrijding

We hebben allemaal een verhaal over onszelf en ons leven. Of het nu een mooi of naar verhaal is, we hebben het zelf gemaakt. De mooie dingen vertellen we verder, nare dingen hebben we van kinds af aan vaak diep weggestopt, in een donker steegje.

Maar oude wonden willen geheeld worden, en daartoe weet het leven je gevoelige snaren altijd weer te raken.

Durf jij al in je steegje te gaan kijken?

Terug naar Onschuld

Seksualiteit is ons gegeven om liefdevol met jezelf en de ander te communiceren. Toch kunnen we op het gebied van intimiteit ook veel schuld, schaamte en spijt ervaren.

We dromen van de pieken, maar spreken niet graag over de dalen: onze frustraties, teleurstellingen en eenzaamheid, ongeacht of we wel of geen partner hebben.

Maar delen is helen.

The Edge

Deze intensieve 3-daagse neemt je mee naar de plek in jezelf waar je de afgrond vermoedt, de diepe duisternis van het niet-weten. Op die plek kom je oog in oog te staan met de wortel van je verslavingen: roken, drugs, alcohol, seks, porno, eten, werk, geld, status en zelfs relaties en spiritualiteit.

Maar precies daar ligt ook jouw eigen, unieke antwoord op de vraag: Waarom ben ik hier op aarde?

Relatie workshop

Waarom hebben we eigenlijk relaties? Zijn ze altijd zo ingewikkeld? Hoe komt het dat ik altijd dezelfde types aantrek? Zal ik ooit een goede partner vinden? Wij kiezen niet zozeer onze relaties – zij kiezen ons! Het is geen toeval dat je wel of geen relatie hebt. Elke relatie biedt je de kans om oude pijn te helen. In deze workshop focussen we op een nieuwe manier van communiceren.

Ga niet voor je gelijk, maar voor je geluk!

Vrouwen workshop

We zijn vrijer en onafhankelijker dan ooit. Toch voelen we ons vaak onzeker en machteloos.

Durf jij te gaan leven vanuit je vrouwelijke volte, intuïtie en wijsheid?

Mannen workshop

Stoer maar eenzaam zijn, of aardig doen maar onzichtbaar blijven – het lijkt het dilemma van de moderne man.

Zet je masker af en kom bij je ware mannelijke kracht.

Beyond

Dit is onze meest recente en minst gestructureerde workshop, zonder vast programma! We vertrouwen op de wijsheid van het groepsbewustzijn om ons te leiden in wat er nodig is.

In deze spanning ontdek je wat jou tegenhoudt om je innerlijke stem te volgen. En ervaar je hoeveel vreugde en vertrouwen het geeft als je dat wél doet, en hoeveel je daarin voor anderen kunt betekenen.

Geldworkshop

Hoe zou je leven zijn wanneer je je geploeter rond geld en je angst voor tekort kon loslaten? Hoe zou het zijn om te kunnen ontspannen in de wetenschap dat je genoeg hebt, dat er genoeg is en dat jij genoeg bent?

We zijn zo goed getraind in de overtuiging dat er niet genoeg is. En dat is weer een direct uitvloeisel van onze overtuiging dat wij zelf niet (goed) genoeg zijn.

Dit is waanzin!

Een cursus in wonderen vertelt ons duidelijk: ‘Er is geen tekort.’ Onze buitenwereld reflecteert onze binnenwereld. Ons denken creëert onze realiteit.

Stepping-Up (vakantieweek)

‘Stepping Up’ betekent zoveel als ‘naar voren stappen en in je kracht gaan staan’. Maar zolang jij zelf denkt te weten hoe je dat moet doen, lukt je dat niet echt. Door je te openen voor een grotere liefdeskracht en daarin te durven gaan staan, kun je ontvangen wat in Een Cursus In Wonderen jouw ‘speciale functie’ noemt. Zo kun je jouw unieke bestemming ten volle gaan leven.

En wie kan dat beter dan jij?