Agenda

Weekendworkshops

09 – 11 september 2022De BevrijdingOrvelte, Drenthe
Najaar 2022Verder
Orvelte, Drenthe

Van Angst naar Liefde: ECIW-dinsdagavondgroep ONLINE en FYSIEK

2022:
20 september, 4 oktober, 18 oktober, 1 november, 15 november, 29 november en 13 december 2022.

Van 19.30-21.30 uur.

Dinsdagavondgroep
LIVE & ONLINE

From Fear to Love: Living A Course in Miracles Group on Tuesdays, ONLINE

2022:
January 18th, february 1st and 15th, march 1st, 15th and 29th, april 12th and 26th, may 10th and 24st and june 7th and 21st.

19-21h in the Netherlands (GMT +1), 6 pm in UK, 1 pm in Toronto and 10 am in Vancouver.

Online ACIM study groupONLINE

Coachopleiding

september, 2022Online Coachtraining TPC1ONLINE
april 2022
Online Coachtraining TPC2ONLINE
6 September 2021 – Juni 2022Online Coachtraining TPC3

ICF coach certificaat

ONLINE
28 september 2022 (start woensdag groep)

25 september, 2022 (start zondag groep)

Transpersoonlijk Coachen 1Hoogland

Stepping UP, zomer retraite

31 juli – 13 augustus 2022Stepping UpChateau de la Motte Henry,
Arquenay, Pays de la Loire, France

Geldworkshop

Staat in de planning voor 2022Geldworkshop

Assistententrainingen

Mei 2022Assistententraining; in deze training worden mensen geschoold om te kunnen assisteren tijdens de workshops. Via Zoom of Live, dit wordt in het moment bekend gemaakt.

Intervisie

Wordt opnieuw geplandIntervisieHoogland en/of Online