The Edge

Het randje van de afgrond

In deze intensieve 3-daagse vervolgworkshop neem je een diepe duik in het onbekende, op zoek naar de onderliggende oorzaak van je gehechtheden en verslavingen.

Eigenlijk ontkomt niemand eraan om aan bepaalde zaken overmatig gehecht of zelfs verslaafd te worden. Behalve bekende verslavingen zoals roken, drugs en alcohol kun je ook verslaafd raken aan eten, seks, porno, macht, status, geld of bezit. In onze westerse wereld zijn veel mensen workaholic, maar je kunt net zo goed verslaafd zijn aan relaties en zelfs aan spiritualiteit.

“Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze grootste angst is
dat we onmetelijk krachtig zijn.
”   Marianne Williamson

Speciale relaties

Al deze gehechtheden en verslavingen worden in Een Cursus In Wonderen ‘speciale relaties’ genoemd. Die kun je allemaal gaan doorzien als valse beloften van het ego, dat op vele manieren de roep van je ziel probeert te verstommen.

En ja, zelfs spiritualiteit staat op de lange lijst van afleidingsmanoeuvres waarmee ons ego ons authentieke Zelf voor ons verborgen probeert te houden. Maar je ziel blijft net zo lang roepen totdat jij er gehoor aan geeft en je de waarheid over jezelf herinnert.

The Edge biedt je een intensieve, zeer ervaringsgerichte en uiterst praktische toepassing van het gedachtegoed van Een Cursus In Wonderen, met als simpele doel: jouw ultieme vrijheid.

Vanwege het intensieve karakter van deze driedaagse is The Edge alleen toegankelijk voor wie minimaal twee van onze andere workshops of TPC1 heeft gevolgd.

“Ik heb in deze workshop ervaren dat verdriet, pijn en boosheid allemaal samen kunnen bestaan en in vrede gevoeld kunnen worden, in acceptatie en liefde. Bedankt!” – B.S.

“De reis naar de pijn bracht mij terug naar liefde, bracht alles wat verloren of vergeten was weer in het licht. Ik heb het vaak gezegd maar nooit gevoeld, tot dit weekend: ook ik ben een kind van God.” – Marloes

”ik ervoer the Edge als een geweldige workshop waar je echt heel diep kunt duiken om je schaduwkant te ontmoeten. De workshop brengt je voorbij je verhalen door ervaringsgerichte oefeningen van de thema’s waar je iets te leren hebt. Ik vond het super leerzaam te zien hoe ik mezelf klein hield, wat ik daarvoor gebruikte, wat het me kostte en wat mijn ware verlangen is: te leven vanuit mijn Authentieke Zelf’. (Koen Sijbesma)

“Totdat ik deelnam aan The Edge durfde ik nooit mijn eigen afgrond in te kijken. De workshop liet me zien dat het veilig is om dat te doen. En zelfs meer dan dat, het is de sleutel naar zelf acceptatie, groei en ware verbinding met anderen. Door de jaren heen heeft de wijsheid van Jane en Paul ‘s werk mijn leven, werk en relaties getransformeerd op manieren die ik nooit had durven dromen. Ik heb alles te danken aan dat werk”. (Jesse Jaegers)

Praktische info

Onze weekendworkshops geven we in een gerenoveerde boerderij in het mooie historische boerendorpje Orvelte, Drenthe (zie Borckerhof). De landelijke omgeving helpt je om te onthaasten en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Je verblijft in een comfortabele 1-(wanneer mogelijk), 2- of 3-persoonskamer met eigen douche en toilet. We ontbijten en lunchen in onze eigen eetzaal en dineren gezamenlijk in een gezellig restaurant op loopafstand. Speciale dieetwensen graag tijdig doorgeven.

Bij de prijs is inbegrepen: tekstmateriaal, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner (geen lunch op vrijdag, geen diner op zondag). Eenpersoonskamers, indien beschikbaar, zijn te boeken voor een meerprijs van € 75,- euro.

Je bent op vrijdag welkom vanaf 12 uur. We starten om 13 uur en ronden zondag af om uiterlijk 18 uur.

Annuleren

Tot één week voor de startdatum bedragen de annuleringskosten 20% van de totale workshopprijs, daarna 50%, tenzij je zelf voor een vervangende deelnemer zorgt. Je kunt het bedrag ook reserveren voor een andere workshop.

Heb je nog vragen?
Wilma, onze secretaresse, helpt je graag!
Tel: 06-19006981
e-mail: info@icunow.nl of via ons contactformulier.

Tickets

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar.

Locatie

Algemene voorwaarden

Op al onze workshops en trainingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing.