The Edge

Het randje van de afgrond

19-21 november 2021

In deze intensieve 3-daagse vervolgworkshop neem je een diepe duik in het onbekende, op zoek naar de onderliggende oorzaak van je gehechtheden en verslavingen.

Eigenlijk ontkomt niemand eraan om aan bepaalde zaken overmatig gehecht of zelfs verslaafd te worden. Behalve bekende verslavingen zoals roken, drugs en alcohol kun je ook verslaafd raken aan eten, seks, porno, macht, status, geld of bezit. In onze westerse wereld zijn veel mensen workaholic, maar je kunt net zo goed verslaafd zijn aan relaties en zelfs aan spiritualiteit.

“Onze grootste angst is niet dat we ontoereikend zijn. Onze grootste angst is
dat we onmetelijk krachtig zijn.
”   Marianne Williamson

Speciale relaties

Al deze gehechtheden en verslavingen worden in Een Cursus In Wonderen ‘speciale relaties’ genoemd. Die kun je allemaal gaan doorzien als valse beloften van het ego, dat op vele manieren de roep van je ziel probeert te verstommen.

En ja, zelfs spiritualiteit staat op de lange lijst van afleidingsmanoeuvres waarmee ons ego ons authentieke Zelf voor ons verborgen probeert te houden. Maar je ziel blijft net zo lang roepen totdat jij er gehoor aan geeft en je de waarheid over jezelf herinnert.

The Edge biedt je een intensieve, zeer ervaringsgerichte en uiterst praktische toepassing van het gedachtegoed van Een Cursus In Wonderen, met als simpele doel: jouw ultieme vrijheid.

Vanwege het intensieve karakter van deze driedaagse is The Edge alleen toegankelijk voor wie minimaal twee van onze andere workshops of TPC1 heeft gevolgd.

“Ik heb in deze workshop ervaren dat verdriet, pijn en boosheid allemaal samen kunnen bestaan en in vrede gevoeld kunnen worden, in acceptatie en liefde. Bedankt!” – B.S.

“De reis naar de pijn bracht mij terug naar liefde, bracht alles wat verloren of vergeten was weer in het licht. Ik heb het vaak gezegd maar nooit gevoeld, tot dit weekend: ook ik ben een kind van God.” – Marloes