Terug naar onschuld

18 – 20 maart, 2022

We kennen allemaal pijnlijke momenten waarin we binnen een vriendschap of intieme relatie de verbinding met de ander en onszelf hebben verbroken. Op zulke momenten kan het lijken alsof je hart afsluiten de enige optie is, om jezelf te beschermen.

Misschien ben je keer op keer teleurgesteld in je verwachtingen. Misschien heb je uit frustratie en onmacht dingen gedaan waar je spijt van hebt. Misschien heb je geleerd – ter wille van de lieve vrede – om het er uiteindelijk maar niet meer over te hebben.

En daarmee is er een eenzame plek in jezelf ontstaan waar schuld, schaamte en spijt de hoofdbewoners zijn.

“Wat als je maar wist dat alles wat plaatsvindt, alle gebeurtenissen in verleden, heden en toekomst, liefdevol gepland zijn…”  – Een Cursus in Wonderen

Respectvol

De werkvormen die we in deze workshop gebruiken zijn speels, bekrachtigend en bovenal respectvol. De focus ligt op hoe je met jezelf en anderen communiceert, niet op seksualiteit als vorm. Je hoeft nooit iets te doen dat jij niet wilt.

Deze workshop wijst je de weg terug naar vrijheid, vreugde en vrede in contact met jezelf en anderen.

Vanwege het intensieve karakter van deze driedaagse is ‘Terugkeer naar onschuld’ alleen toegankelijk voor wie al minimaal één weekendworkshop bij ons heeft gevolgd.

Bekijk prijzen en praktische info>