Stepping Up vakantieweek:

31 juli – 13 augustus 2022

Vroege vogel korting: tot 30 juni 2022; 1.950 euro in plaats van 2.450 euro.

Stepping Up spreekt tot het deel in jou dat authentiek wil zijn, vanuit het hart wil spreken en jouw plek in de wereld wil innemen. Daartoe gaan we elkaar in deze periode ontmoeten voorbij onze angsten, onze maskers en al die ideeën en overtuigingen waarmee we onszelf en elkaar klein houden.

Jouw ‘speciale functie’

In deze week word je uitgenodigd om te gaan staan in de grotere liefdeskracht die sommige mensen God noemen, of Universele Bron of welke naam jij er maar aan geeft. Dan kun je ontvangen wat Een cursus in wonderen jouw ‘speciale functie’ noemt – wat jou werkelijk inspireert en authentiek maakt, de unieke reden dat jij hier op aarde bent.

“Don’t ask what the world needs. Rather ask what makes you come alive, and go do it! Because what the world needs is people who have come alive.” – Howard Thurman

Liefde roept ons op tot actie

We leven in boeiende tijden. De wereld heeft misschien wel meer dan ooit mensen nodig die staan voor waarheid, vrede en rechtvaardigheid. Liefde roept ons allemaal op tot actie. En de tijd is NU, om samen te komen met anderen, om je te laten zien en een verschil te maken. Klaar of niet, het is tijd om die roep te beantwoorden.

Misschien gaat het niet zozeer om Stepping UP maar vooral om Stepping IN. Want als jij de stap waagt om in je grootsheid te gaan staan, dan zal het ‘up‘ jou worden gegeven.

COVID-19:

Net zoals iedereen hopen we serieus dat iedere dreiging van COVID deel van het verleden zal zijn tegen de tijd dat de workshop begint. 

Om naar Frankrijk  te mogen reizen zal iedereen, of een bewijs van vaccinatie of een negatieve COVID test nodig hebben. Wanneer we dichterbij komen in de tijd zullen we jullie blijven informeren over wat de Franse overheid vereist. 

Eenmaal op het landgoed, zijn we een soort van beschermde gemeenschap en zullen we overleggen wat er nodig is voor iedereen in de workshop op zich veilig te voelen. Het gewoonlijke handen wassen en hygiëne protocol zal worden aangehouden.

Locatie: Chateau de la Motte Henry, Arquenay, Pays de la Loire, France

Kosten Workshop:

€2,450.EURO, inclusief alle maaltijden en accommodatie

Vroege vogel registratie:

Wanneer volledig betaald voor 30 april, 2022: €1,750.EURO.

“Deze workshop heeft mijn leven veranderd. Niet dat ik me voor die tijd ongelukkig voelde, maar het verschil met de tijd erna is dag en nacht. Vragen als ‘wie of wat ben ik?’, ‘wat wil ik en wat houdt me tegen?’ en ‘waar leef ik echt en waar niet?’ beantwoord ik nu totaal anders dan voorheen. Deze workshop heeft me dichter bij mezelf gebracht. Ik ervaar mijn leven nu anders, authentieker, gelukkiger en zinvoller.”  – Steven Verbeek

“Wat een prachtige reis – een reis in mijzelf, naar mijn kernkwaliteiten, valkuilen, allergieën en uitdagingen. Wat is mijn passie en wat wil ik brengen in de wereld?”  –  Ine Tuerlings