Relatieworkshop

Wij kiezen niet zozeer onze relaties. Zij kiezen ons! We vallen allemaal op een bepaald type persoon die op een of andere manier een echo is van ons verleden. Waar we eigenlijk op hopen, is dat we alsnog een mooi einde kunnen breien aan een oud verhaal dat ooit ‘slecht’ afliep.

Iedere relatie geeft ons de kans om oude pijn en verdriet los te laten en ons te open voor voelbare, stromende liefde in het hier en nu.

De Relatieworkshop is bedoeld voor zowel stellen als alleenstaanden. De principes van een liefdevolle, respectvolle verbintenis waarin zowel jij als de ander zich gezien en begrepen weet, zijn sowieso op al je relaties toepasbaar – ook die met je kinderen, ouders, buren, collega’s en wie dan ook.

“Het effect van de relatieworkshop was direct merkbaar in al mijn relaties. En het werkt verrassend krachtig.” – Pieter

Een nieuwe manier van communiceren

In deze workshop maak je een begin met een diep heelwordingsproces door te leren op een andere manier te communiceren. Je gaat inzien en ervaren dat liefde de bereidheid is om een ruimte voor de ander te creëren waarin er iets kan veranderen. Zo kun je de goddelijkheid in je relatie ontsluieren en je bewust worden van wat je ten diepste bent.

“We begonnen allebei te beseffen hoe kinderachtig we waren geweest. We kregen meer vertrouwen in elkaar. Nu ik meer inzicht heb in wat liefde is, zijn al mijn relaties verbeterd en ook de relatie met mezelf bloeit als nooit te voren. Ik ben veel authentieker geworden.” – Ida

“Het relatieweekend was op meerdere punten zeer verhelderend en voor ons een enorm succes! Met name de manier waarop we leerden om naar verwachtingen en projecties te kijken was zeer effectief om ongewenste patronen achter ons te kunnen laten. Door de lichtheid en de humor waarmee het werd omkleed was het veilig om naar de lastige kanten van onze eigen persoonlijkheid en niet-helpende overtuigingen te kijken. Inzicht geeft verlichting, dat hebben wij ervaren. Het effect is voor ons direct zichtbaar en voelbaar in onze relatie. Je kan zeker spreken van een transformatie. Dank jullie wel!” – Dorianne en Ruud