De Bevrijding

03 – 05 februari 2023

Jouw verhaal

We hebben allemaal een verhaal over onszelf en ons leven. Of het nu een mooi of deprimerend verhaal is, we hebben het zelf gemaakt. Het bepaalt hoe je omgaat met jezelf, met anderen en met alles wat op je pad komt.

Maar ben jij jouw verhaal?

Nare ervaringen hebben we vaak weggestopt in een donker steegje in onszelf, dat we angstvallig verborgen houden. Voor onszelf en zeker voor anderen. We zetten een vrolijk, hartelijk of juist afwerend masker op en doen er alles aan om niet meer herinnerd te worden aan die oude pijn. Ongemerkt kost ons dat een heleboel energie, levenslust en daadkracht.

“Het kost zo ontzettend veel energie
om te proberen anders te zijn dan je bent.” – Jane Tipping

Triggers

Maar het leven weet je gevoelige snaren altijd weer te raken. Vaak begrijp je niet eens waarom een situatie of persoon jou zo triggert.

In feite word je dan onbewust weer aan die weggestopte dingen herinnerd. In je leven is dat al vele malen gebeurd, op vele manieren, in allerlei situaties en door allerlei mensen. De factor die daarbij steeds hetzelfde blijft, ben jij. Met alle weerstand, onvrede en automatische negatieve reactiepatronen die telkens weer in je worden opgeroepen, of je wilt of niet.

In deze 3-daagse workshop ga je diepere verbanden leggen en ontdek je welke schat er in jouw donkere steegje nog altijd op je ligt te wachten.

‘De Bevrijding’ is een intensieve belevenis die al veel mensen op een heel nieuw levenspad heeft gezet.

De Vijfstap

In de Bevrijding leer je ook ‘de Vijfstap’ toepassen, een zeer praktische en effectieve methode die je kunt gebruiken voor alle situaties en relaties die jou triggeren in je leven.

De Vijfstap is gebaseerd op Een Cursus In Wonderen en ‘beoogt de blokkades weg te nemen voor het bewustzijn van de aanwezigheid van liefde, die jouw natuurlijk erfgoed is.’

“Ik was niet zo met de Cursus In Wonderen bezig, maar dat was geen enkele belemmering. Ik heb me kunnen geven en heb inderdaad bevrijding ervaren. Paul en Jane heb ik als heel liefdevol en direct ervaren, met veel respect voor wat ik en anderen wilden of niet wilden. De Bevrijding was heel mooi en ook heel intens.”

“Ik voel nooit onvrede om de reden die ik denk.” – ECIW

“De workshop heeft me laten zien dat er geen geheim te groot is om het open te leggen en dat het resultaat hiervan altijd wonderbaarlijk is. Door het 5-stap proces werd het vergeven voor mij persoonlijk erg makkelijk. Het maakte me blij en open. Ik vind Paul en Jane als persoon ontwapenend en inspirerend.” – A. V.

“Ik zat met zoveel gevoelens die niet gevoeld werden en dingen die ongezegd bleven. Hierdoor liep ik tegen zoveel muurtjes aan. De Bevrijding heeft mij een beter perspectief gegeven over hoe mijn hoofd werkt. Verder heeft dit weekend me laten zien dat we, diep van binnen, allemaal met dezelfde problemen kampen. Ik voel me nu meer verbonden en heb ook manieren gevonden om daarnaar toe terug te gaan. Ik raad het iedereen aan. Wat je dat weekend gaat leren kan ik niet zeggen, maar dat je veel gaat leren is zeker.”  – Michael K. 

Praktische info

Onze weekendworkshops geven we in een gerenoveerde boerderij in het mooie historische boerendorpje Orvelte, Drenthe (zie Borckerhof). De landelijke omgeving helpt je om te onthaasten en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Je verblijft in een comfortabele 1-(wanneer mogelijk), 2- of 3-persoonskamer met eigen douche en toilet. We ontbijten en lunchen in onze eigen eetzaal en dineren gezamenlijk in een gezellig restaurant op loopafstand. Speciale dieetwensen graag tijdig doorgeven.

Bij de prijs is inbegrepen: tekstmateriaal, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner (geen lunch op vrijdag, geen diner op zondag). Eenpersoonskamers, indien beschikbaar, zijn te boeken voor een meerprijs van € 75,- euro.

Je bent op vrijdag welkom vanaf 12 uur. We starten om 13 uur en ronden zondag af om uiterlijk 18 uur.

Annuleren

Tot één week voor de startdatum bedragen de annuleringskosten 20% van de totale workshopprijs, daarna 50%, tenzij je zelf voor een vervangende deelnemer zorgt. Je kunt het bedrag ook reserveren voor een andere workshop.

Heb je nog vragen?
Wilma, onze secretaresse, helpt je graag!
Tel: 06-19006981
e-mail: info@icunow.nl of via ons contactformulier.

Tickets

Een ticket voor De Bevrijding kost € 350,-

Locatie

Algemene voorwaarden

Op al onze workshops en trainingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing.