Verder

Najaar 2022

De magie van de groep

Tijdens onze workshops ervaren we soms magische momenten waarop het Universum het lijkt over te nemen en we ons als groep diep met elkaar verbonden weten. Als we volledig aanwezig zijn en luisteren, zijn facilitators en deelnemers hierin gelijkwaardig.

We weten nooit welke lessen er in de volgende Beyond-workshop aan bod zullen komen. We weten wel dat wat eenieder inbrengt, ons allemaal zal raken. En dat de heling die wij individueel en als groep ontvangen, ook zijn uitwerking heeft ver buiten de workshop, in de levens van anderen.

Vanwege het intensieve karakter van deze driedaagse is deze workshop alleen toegankelijk voor wie minimaal twee van onze andere workshops of TPC1 heeft gevolgd.

“Een workshop zonder ‘menselijk’ plan, maar wel ‘hemels’ gepland! Wat een krachtige en authentieke belevenis.” Piet

“Het feit dat er geen programma en geen trainers waren, maakte voor mij de vrijdag nog behoorlijk oncomfortabel. Een goede start, want juist zo kom ik allerlei dingen tegen waarmee te werken valt: ‘ik moet het goed doen’, bang zijn iets van mezelf te laten zien, niet weten hoe daar bij te komen, ergernis over anderen, etc. Het is makkelijk en veilig om andermans aanwijzingen te volgen, maar dit opende iets heel nieuws.

“Het was indrukwekkend om mee te maken hoe Paul en Jane deelden wat er voor hun speelde. Daarmee kwamen ze dichterbij en kon ik ze gaan zien als Paul en Jane ipv de trainers. De workshop ‘liep’ vanaf een bepaald moment gewoon, het een volgde op het ander zonder dat we daar iets voor hoefden te doen.”  – Jeanet

“Ik heb in dit weekend heelheid ervaren, overgave, vertrouwen en veiligheid. En zoveel bereidheid om nog meer oude patronen los te laten. Ik heb ingezien en ervaren hoeveel delen van mijzelf ik mijn hele leven weggeduwd heb, weggetrapt zelfs. Ik voel me anders, completer en blijer, en ik weet dat dat komt omdat er veel geheeld is in mij. Zonder dat ik hoef te weten wát er precies gebeurd is.”  – G. A.

“Dit weekend leerde ik bij mezelf te blijven; Ik hoef geen slimme jongen te zijn, ik moet gewoon aanwezig zijn. Om nederig te zijn in de rol die ik speel, om erop te vertrouwen dat alles liefdevol voor mij is gepland. IK BEN VEILIG!” – Bram

Bekijk prijzen en praktische info>