Verder

De magie van de groep

Tijdens onze workshops ervaren we soms magische momenten waarop het Universum het lijkt over te nemen en we ons als groep diep met elkaar verbonden weten. Als we volledig aanwezig zijn en luisteren, zijn facilitators en deelnemers hierin gelijkwaardig.

We weten nooit welke lessen er in de volgende Beyond-workshop aan bod zullen komen. We weten wel dat wat eenieder inbrengt, ons allemaal zal raken. En dat de heling die wij individueel en als groep ontvangen, ook zijn uitwerking heeft ver buiten de workshop, in de levens van anderen.

Vanwege het intensieve karakter van deze driedaagse is deze workshop alleen toegankelijk voor wie minimaal twee van onze andere workshops of TPC1 heeft gevolgd.

“Een workshop zonder ‘menselijk’ plan, maar wel ‘hemels’ gepland! Wat een krachtige en authentieke belevenis.” Piet

“Het feit dat er geen programma en geen trainers waren, maakte voor mij de vrijdag nog behoorlijk oncomfortabel. Een goede start, want juist zo kom ik allerlei dingen tegen waarmee te werken valt: ‘ik moet het goed doen’, bang zijn iets van mezelf te laten zien, niet weten hoe daar bij te komen, ergernis over anderen, etc. Het is makkelijk en veilig om andermans aanwijzingen te volgen, maar dit opende iets heel nieuws.

“Het was indrukwekkend om mee te maken hoe Paul en Jane deelden wat er voor hun speelde. Daarmee kwamen ze dichterbij en kon ik ze gaan zien als Paul en Jane ipv de trainers. De workshop ‘liep’ vanaf een bepaald moment gewoon, het een volgde op het ander zonder dat we daar iets voor hoefden te doen.”  – Jeanet

“Ik heb in dit weekend heelheid ervaren, overgave, vertrouwen en veiligheid. En zoveel bereidheid om nog meer oude patronen los te laten. Ik heb ingezien en ervaren hoeveel delen van mijzelf ik mijn hele leven weggeduwd heb, weggetrapt zelfs. Ik voel me anders, completer en blijer, en ik weet dat dat komt omdat er veel geheeld is in mij. Zonder dat ik hoef te weten wát er precies gebeurd is.”  – G. A.

“Dit weekend leerde ik bij mezelf te blijven; Ik hoef geen slimme jongen te zijn, ik moet gewoon aanwezig zijn. Om nederig te zijn in de rol die ik speel, om erop te vertrouwen dat alles liefdevol voor mij is gepland. IK BEN VEILIG!” – Bram

Praktische info

Onze weekendworkshops geven we in een gerenoveerde boerderij in het mooie historische boerendorpje Orvelte, Drenthe (zie Borckerhof). De landelijke omgeving helpt je om te onthaasten en open te staan voor nieuwe ervaringen.

Je verblijft in een comfortabele 1-(wanneer mogelijk), 2- of 3-persoonskamer met eigen douche en toilet. We ontbijten en lunchen in onze eigen eetzaal en dineren gezamenlijk in een gezellig restaurant op loopafstand. Speciale dieetwensen graag tijdig doorgeven.

Bij de prijs is inbegrepen: tekstmateriaal, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch en 2x diner (geen lunch op vrijdag, geen diner op zondag). Eenpersoonskamers, indien beschikbaar, zijn te boeken voor een meerprijs van € 75,- euro.

Je bent op vrijdag welkom vanaf 12 uur. We starten om 13 uur en ronden zondag af om uiterlijk 18 uur.

Annuleren

Tot één week voor de startdatum bedragen de annuleringskosten 20% van de totale workshopprijs, daarna 50%, tenzij je zelf voor een vervangende deelnemer zorgt. Je kunt het bedrag ook reserveren voor een andere workshop.

Heb je nog vragen?
Wilma, onze secretaresse, helpt je graag!
Tel: 06-19006981
e-mail: info@icunow.nl of via ons contactformulier.

Tickets

Er zijn op dit moment geen tickets beschikbaar.

Locatie

Algemene voorwaarden

Op al onze workshops en trainingen zijn Algemene voorwaarden van toepassing.