Workshops

Al onze workshops zijn intensief, transformatief en ervaringsgericht.

De beste kennismaking met ons werk is De Bevrijding, onze populaire 3-daagse basisworkshop.

Je kunt ook starten met een workshop Mannen of Vrouwen, die grotendeels apart maar gelijktijdig op dezelfde locatie worden gegeven.

Alle weekenden vinden plaats in een woonboerderij in Orvelte, Drenthe.

Of kom naar een 1-daagse Geldworkshop in Hoogland (onder Amersfoort).

Bekijk alle workshops>

Opleiding Transpersoonlijk Coachen

Als transpersoonlijk coach ben je bovenal een vriend en reisgenoot voor je medemens. Door authentiek te zijn en je te openen voor je innerlijke kracht en wijsheid inspireer je anderen om hun eigen bronnen aan te boren.

In drie intensieve jaren ontwikkel je het vertrouwen, de kennis en de vaardigheden die je nodig hebt om anderen te begeleiden richting een betekenisvol en geïnspireerd leven.

Deze 3-jarige coachopleiding is internationaal gecertificeerd door het ICF.
Het eerste jaar kun je ook los volgen als een intensief verdiepingstraject.
Locatie: Hoogland (onder Amersfoort)

NIEUW: 2 september 2021 start weer een Engelstalige online-versie van de coachopleiding. Je kunt nog tot 6 weken na de tijd instappen.

Bekijk de coachopleiding>

Bekijk de Engelstalige online coachopleiding>

Doorgaande studiegroep ‘Een cursus in wonderen’

Of je nu al langere tijd student bent of de Cursus nog maar pas hebt ontdekt, je bent van harte welkom bij onze 2-wekelijkse dinsdagavondgroep. Onze focus is de praktische toepassing van de spirituele principes van de Cursus in je eigen leven en alles wat je daarin tegenkomt.

Een cursus in wonderen is een literair en spiritueel fenomeen dat sinds zijn publicatie in 1976 het leven van veel mensen wereldwijd diepgaand beïnvloedt. Het boek is inmiddels in zo’n 22 talen vertaald.

Deze zelfstudiecursus voor persoonlijke spirituele transformatie vormt de voornaamste inspiratiebron voor het leven en werk van ICU-oprichters Paul Goudsmit, Jane Tipping en hun co-trainers en assistenten.

Meer over Een cursus in wonderen>